Digital Marketing specialist - svensktalande för ett… | Undutchables

Digital Marketing Specialist

Har du god affärsförståelse och ett kommersiellt tänkesätt, men också kunskap och erfarenhet av alla digitala verktyg som finns för att kommunicera med kunder? Då kan jobbet som Digital Marketing Specialist hos en av våra kunder vara något för dig!

Vår kund genomgår nu en digitaliseringsresa och letar efter någon som kan bidra till deras väg framåt. Vi söker en kandidat som kan skapa innehåll, följa upp och vidareutveckla den digitala kommunikation på olika plattformar.

Du kommer bland annat att arbeta med:

- Utveckling av digitala kundresor

- Marketing Automation

- Uppdatera och optimera företagets webbplats

- Sociala medier, som Facebook och LinkedIn

- Skapa, genomföra och följa upp digitala kampanjer

- Leadgenerering

Företagets förväntningar

Du har utbildning och erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler, i kombination med marknadsföring och kommunikation.

Du måste ha 1-2 års erfarenhet av digital marknadsföring där leads generering ingår. Du har erfarenhet av Google Analytics, Google Tag Manager, Google Ads och kan skapa kvalitativt innehåll för digitala medier. Du har erfarenhet av att arbeta med webbplatser och har kunskap om olika CMS-system. Har du erfarenhet av Sitecore, Marketing Cloud och Sales Force är det en merit.

Du har en analytisk känsla och är strukturerad i ditt sätt att arbeta. Du har förmågan att snabbt bekanta dig med nya system och är van vid att lösa tekniska utmaningar.

Du är positiv som person med en förmåga att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt. Du levererar högkvalitativt arbete och är uppmärksam på detaljer utan att tappa det övergripande perspektivet. Du är även serviceinriktad och prestigelös och har inga problem att ta tag i det som måste göras. I denna tjänst rapporterar du till Marketing Manager och du blir dess högre hand och får ta mycket eget ansvar.

Du måste kunna flytande svenska och engelska, både skriftligt och muntligt och du kommer att arbeta nära olika avdelningar på det svenska kontoret, men också kommunicera med huvudkontoret som finns ute i Europa.

För att söka denna tjänst, kan du följa denna länk eller maila ditt CV till Karin.bjorkman@undutchables.se

Become a member

Would you like to receive our Undutchables Newsletter? In this newsletter we will give you guidance on working in the Netherlands or in Sweden and working with internationals, let you know about upcoming events and share interesting articles. 

Candidate
Customer