Undutchables Sweden firar 5 år | Undutchables

Rekryteringsfirma med fokus på internationella talanger fyller 5 år

Undutchables Sweden firar 5 år på den svenska marknaden! Resan började när Undutchables startades för 25 år sedan i Nederländerna, med en vision att hjälpa internationella kandidater med en bra utbildning och erfarenhet med jobb i Nederländerna. Vi jobbar med att hjälpa internationella företag att växa genom att koppla ihop dem med språkkunniga och välutbildade kandidater. Steget till att starta i Sverige togs för 5 år sedan, då Karin Björkman fick möjligheten att starta Undutchables Recruitment Agency Sweden, efter att ha arbetat för företaget i Nederländerna i över 17 år.

Undutchables Sweden startades 2017 för att hjälpa internationella talanger att hitta jobb på den svenska marknaden. Vi hjälper även svenska företag som vill nå ut till internationella kunder och då behöver kandidater som förstår det internationella. Vi arbetar med direkt rekrytering och om behov finns, kan vi förmedla konsulter.

Vill ni veta mera om hur man väljer rätt rekryteringspartner och Vad det kostar att inte hitta rätt kandidat i tid! Hör av er till oss så hjälper vi er hur vi kan hjälpa er i rekryteringsprocessen.

På vår engelstaliga hemsida kan ni läsa om vilka tjänster vi erbjuder. Vill du veta vad våra kunder och kandidater säger om vår rekryteringsprocess och hur vi hur det är att rekrytera internationella talanger! Du kan även läsa om vilka erfarenheter våra kunder och kandidater har när de anlitat vår rekryteringsservice!

Vi tackar alla kunder och kandidater för allt förtroende i vår service!

Contact us!

Curious to know more about doing business and recruitment in Sweden! Contact us today!

Become a member

Would you like to receive our Undutchables Newsletter? In this newsletter we will give you guidance on working in the Netherlands or in Sweden and working with internationals, let you know about upcoming events and share interesting articles. 

Candidate
Customer