Undutchables Sweden är ett rekryteringsföretag | Undutchables

Undutchables Sweden- rekryteringspartner för internationella talanger

Undutchables Sweden är ett rekryteringsföretag som grundades 2017 i Stockholm. Vi brinner för att hjälpa internationella talanger att rekryteras till intressanta jobb möjligheter på den svenska arbetsmarknaden. Genom vår talangpool av internationella talanger, hittar vi den kompetens ni behöver när ni har behov att anställa. Vi arbetar pro aktivt att bygga en talangpool av kandidater inom kommerciella yrken och kan därför vara steget före när era rekryteringsbehov uppstår. Våra talanger har kunskaper inom områderna marketing, försäljning, kundtjänst, alla områden inom IT och ekonomi och finans. Från nyutexaminerade till mycket erfarna kandidater. Alla har de gemensamt att de har en internationell bakgrund och många är flerspråkiga. Vi har även ett stort antal svensktalande hemvändare i vårt nätverk, svensktalande kandiater som bott, arbetat och eller studerat utomlands. Innan en kandidat presenteras till våra kunder, har vi haft ett personligt möte med kandidaterna och gått igenom, kunskaper, personligheter och språkkunskaper. De talar alla mycket bra engelska.

Vi hjälper er genom hela rekryteringsprocessen, från kartläggning till avslut.

Vi erbjuder direkt rekrytering och kan även hjälpa till med projectanställing och förmedling av tillfällig anställning och konsulter.

Har ni internationella kunder? Skall ni expandera utanför Sverige och behöver därför rekrytera internationellt? Eller vill du öka mångfalden med internationella talanger i ditt team och företag? Vi finns här att hjälpa till med rekrytering inom olika brancher och marknader.


Kontakta oss för mer information:

sweden@undutchables.se

0046 (0)72 853 22 01

Karin Björkman

Become a member

Would you like to receive our Undutchables Newsletter? In this newsletter we will give you guidance on working in the Netherlands or in Sweden and working with internationals, let you know about upcoming events and share interesting articles. 

Candidate
Customer